Tarieven 2018

Wat betaalt u in 2018 voor de peuterspeelzaal? De kosten voor de peuteropvang verschillen per persoonlijke situatie.

Werkende ouders.

Werkende ouders hebben vanaf 1 januari 2018 recht op kinderopvangtoeslag. U betaalt zelf de kosten van de kinderopvang en ontvangt kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Kijk rechts op de pagina voor meer informatie en bijhorende tarieven.

Vanaf 1 november zou u kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen als u tot de groep tweeverdieners hoort. U heeft daar eerder informatie over gekregen. We kregen echter het bericht dat het LRKP-nummer van de locatie niet geaccepteerd werd door de site van de belastingdienst. We hebben verschillende acties ondernomen om dit te laten verhelpen. Dat is gelukt !

Vanaf vandaag kunt u uw kinderopvangtoeslag aanvragen voor de periode vanaf januari 2018. Het LRKP-nummer vindt u op onze website bij uw locatie. Als u voor 15 november de toeslag aanvraagt, dan ontvangt u die op 20 december.

Op 20 december wordt de bruto ouderbijdrage bij u geïncasseerd. Door voor 15 november de toeslag aan te vragen, hoeft uzelf nog maar een beperkt deel bij te dragen.

Voor vragen kunt u contact opnemen via harmonisatie@skos.nl.

Werkende ouders en een VVE-verklaring.

U heeft recht op kinderopvangtoeslag en u bent in het bezit van een VVE-verklaring. U betaalt de kosten van de kinderopvang voor 2 opvangdagen, het derde dagdeel is voor u gratis. Kijk rechts op de pagina voor meer informatie en bijhorende tarieven.

Eenverdiener/ niet werkende ouder.

U betaalt een ouderbijdrage waarin de subsidie van de gemeente al is verrekend. Kijk rechts op de pagina voor meer informatie en bijhorende tarieven.

Eenverdiener/ niet werkende ouder en een VVE-verklaring.

U betaalt een ouderbijdrage over twee opvangdagen waarin de subsidie van de gemeente al is verrekend. U heeft een VVE-verklaring, hierdoor is het derde dagdeel voor u gratis. Kijk rechts op de pagina voor meer informatie en bijhorende tarieven.

HaarlemPas.

Als u in het bezit bent van een HaarlemPas wordt de peuterspeelzaal volledig vergoed. Vergeet u niet om ons zo spoedig mogelijk een kopie van de HaarlemPas 2018 aan te leveren?